06. travanj. 2014.

Održane obuke vijećnika u Karlovcu i Kutini

Tijekom vikenda 4. i 5. travnja održane su dvije nove obuke lokalnih vijećnika u gradovima Karlovcu i Kutini. Time je nastavljen ciklus obuka započetih u rujnu 2013., pri čemu se ukupan broj gradova u kojima je održana obuka članova predstavničkih tijela i savjeta mladih koje organizira Udruga gradova popeo na 12!

Dvije recentne obuke održane su prema programu ažuriranome prema komentarima polaznika s proteklih obuka: smanjen je broj tematskih modula, fokus je na konkretnim primjera iz prakse, a prepravljeni su i dopunjeni kvizovi znanja te vježbe.

Nastavak ciklusa obuka planiran je i u svibnju, a dodatne informacije pratite na našim internet stranicama.

fotka 1