Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. svibanj. 2015.

Održane sjednice Predsjedništva i Nadzornoga odbora

U Slavonskom su Brodu 29. travnja održane sjednice Predsjedništva i Nadzornog odbora Udruge gradova, uz prisustvo izuzetno velikog broja gradonačelnika.

Na sjednici Predsjedništva održano je predstavljanje projekta Europa za građane od strane predstavnika Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske te je dogovorena suradnja u vezi s organizacijom ovogodišnjih Dana otvorenih vrata udruga 2015. Predstavljene su i mogućnosti uštede u gradskom proračunu na troškovima osiguranja, putem suradnje s posrednikom u osiguranju te koncepcija Ljetne akademije mladih u Labinu koja će se održati u kolovozu i rujnu.

Uz tematski dio sjednice, Predsjedništvo je raspravljalo i o pitanjima koja se tiču organizacije rada i financiranja Udruge gradova. Zaključeno je kako treba nadopuniti sastav radnih skupina naše Udruge koje će djelovati aktivnije, posebice pri izradi i davanju mišljenja na prijedloge zakona i podzakonskih akata. Verificirani su zaključci s dvije sjednice Užega Predsjedništva održane u siječnju te u ožujku 2015., usvojen je Financijski plan Udruge za ovu godinu te je verificirano izvješće predsjednika Nadzornog odbora usvojeno na sjednici Odbora održanoj istoga dana.

Gradu Slavonskom Brodu još jednom zahvaljujemo na gostoprimstvu i pomoći pri organizaciji sjednice.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija