Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. srpanj. 2019.

Održano predstavljanje projekta „INSPIRIRANA.HR“

U četvrtak 27. lipnja 2019. u Zagrebu predstavljen je projekt “INSPIRIRANA.HR”, utemeljen vizijom produktivnijeg i zdravijeg društva te činjenicom da je baza svake uspješne organizacije inspirirani čovjek.

Na predstavljanju smo se podsjetili u koliko kompleksnom, zahtjevnom i promjenjivom svijetu danas živimo. Brzina promjena nam donosi nove i još jučer neslućene mogućnosti, ali nam stvara i nova, povećana i teško izdržljiva radna opterećenja te zahtjeva od nas da smo „svima i svemu“ stalno dostupni. U takvoj, iz dana u dan, sve bržoj i zahtjevnijom svakodnevici rješavanje problema, koncentrirajući se isključivo na strategiju i procese, može dovesti do izgaranja i neangažiranosti zaposlenika, podijeljenih timova i stvaranja negativnih radnih kultura. Za razvoj otpornih timova i prilagodljivih rješenja zaposlenicima je potreban alat pomoću kojeg mogu osnažiti unutarnju energiju te razumjeti i upravljati svojom najvrijednijom imovinom – svojim umom.
Radionica je pružila tek brzinski pogled, no bila je zanimljiva, inovativna i drugačija. Stekli smo dragocjeno iskustvo i savladali korisne tehnike čiju smo učinkovitost osjetili već na samoj radionici te ih odlučili nastaviti redovito prakticirati.
Veselimo se ponovnom susretu i nastavku radionice te novim znanjima i vještinama koje nas očekuju.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija