Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. svibanj. 2017.

Okrugli stol “Održivi gradovi i zajednice”

Održivi razvoj zajednice i Udruga gradova u RH pozivaju predstavnike gradova i druge zainteresirane dionike na okrugli stol pod nazivom „Održivi gradovi i zajednice” u ponedjeljak, 5. lipnja 2017. godine, na kojem će se razmotriti uloga gradova u ostvarenju ciljeva održivog razvoja.

Okrugli stol organizira se u sklopu projekta “Dijalog o mobilnosti u Zagrebu” i manifestacije Europski tjedan održivog razvoja, koja se svake godine od 30. svibnja do 5. lipnja obilježava diljem Europe s ciljem promocije održivog razvoja i Globalnih ciljeva održivog razvoja.

Okrugli stol održat će se s početkom u 11 sati u prostorima HKD Napredak, Bogovićeva 1, u Zagrebu.

Program i ostale detalje možete pronaći ovdje.

Sudjelovanje na okruglom stolu možete prijaviti najkasnije do četvrtka, 1. lipnja, na e-mail adresu ured@odraz.hr .

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija