Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. veljača. 2024.

Grad za mlade – Online infodan – ponedjeljak, 5. veljače, u 11 sati

Infodan na temu trenutno otvorenog javnog poziva za dostavu kandidatura za dobivavenje certifikata Grad za mlade održat će se u ponedjeljak, 5. veljače, u online obliku. Početak je predviđen za 11 sati, uz trajanje do 45 minuta. Poziv je namijenjen svim gradovima.

Sudjelovanje na Infodanu je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane. Predstavljena će biti iskustva osoba koje su radile na kandidaturi gradova koji su dobili Certifikat u sklopu poziva objavljenog u 2022. godini, kao i odgovori na najčešća pitanja koja smo dobili od strane zainteresiranih gradova.

Poveznica za sudjelovanje na Infodanu je meet.google.com/adr-koqy-onp.

Podsjećamo, javni poziv je otvoren do 22. veljače, do kraja dana, a sve informacije i dokumentaciju možete pronaći na www.udruga-gradova.hr/grad-za-mlade.

Javni poziv namijenjen je svim hrvatskim gradovima koji još nisu dobili Certifikat, uključujući i gradove koji su Certifikat dobili 2021. godine pa im isti ističe ove godine.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska