Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. rujan. 2020.

Online konferencija gradonačelnika – JLS-ovi jugoistočne Europe nakon Covida-19

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave u jugoistočnoj Europi, organizira online konferenciju gradonačelnika na temu društvenog i gospodarskog oporavka JLS-ova u jugoistočnoj Europi nakon krize uzrokovane pandemijom Covid-19.

Konferencija će se održati 16. rujna, od 13 do 15:40 sati, a okupit će gradonačelnike i stručnjake iz lokalne samouprave iz jugoistočne Europe.

Ovom konferencijom nastoji se osnažiti lokalne vlasti da uspješno planiraju i provode strategije društveno-gospodarskog oporavka nakon Covida-19. Razmjenom znanja, dobrih praksi i ideja između donositelja odluka proširuju se okviri mogućeg djelovanja u svrhu što bržeg oporavka.

Predstavljeni će biti i izabrani primjeri dobre prakse među kojima se nalazi i naš Grad Slatina.

Registrirati se možete OVDJE.

>> Program

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija