Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. srpanj. 2024.

Online radionica “STEM kao pokretač razvoja u zajednici”

Pridružite nam se na online radionici “STEM kao pokretač razvoja u zajednici” u ponedjeljak, 15. srpnja u 11 sati i poslušajte izlaganja Roberta Vdovića, predstojnika zavoda za istraživanje, razvoj i inovacije Arhitektonskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tatjane Jakšić, Tematske sustavne podrške – STEM kao pokretač razvoja i Krešimira Čanića, predstavnika Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Program i teme radionice:

1. Pozdrav, uvod i svrha radionice
2. Metodologija
3. Primjeri dobrih praksi (predstavljanje aktivnosti u lokalnim zajednicama od strane vanjskih suradnika, uz ilustriranje uz pomoć fotografija i videa)
4. Financiranje
5. Pitanja i odgovori, diskusija
6. Zaključak i najava konferencije

LINK za prijavu sudjelovanja

LINK za uključivanje

Napomena: sudjelovanje na online radionici se ne naplaćuje, no prethodna je registracija obavezna.

FabLab, udruga za promicanje digitalne fabrikacije, korisnik je Tematske sustavne podrške u području STEM kao pokretač razvoja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Sadržaj ovoga teksta isključiva je odgovornost autora i nužno ne izražava stajalište Nacionalne zaklade.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija