Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. travanj. 2021.

Online tečaj na temu uvoda u rodno osviještene politike na lokalnoj razini

NALAS-ova e-Akademija nudi novi tečaj e-učenja pod nazivom “Uvod u rodno osviještene politike na lokalnoj razini“ koji će započeti 5. svibnja i trajati 8 tjedana. Tečaj je namijenjen donositeljima odluka i stručnim službama na lokalnoj razini, kao i praktičarima na polju rodne ravnopravnosti.

Tečaj ima 6 modula, ali je predviđeno da će trajati 8 tjedana kako bi se smanjio pritisak na polaznike. Sudjelovanje je besplatno, a polaznici koji završe tečaj dobit će certifikate.

Svi detalji o tečaju dostupni su u brošuri koju možete pronaći OVDJE.

Prijave su moguće do 29. travnja, slanjem osobnih podataka (ime i prezime, grad/organizacija, pozicija i kontakt) na mario@udruga-gradova.hr.

Tečaj se održava na srpskom jeziku.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija