Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. rujan. 2020.

Online tečaj “Uvod u rodne politike na lokalnoj razini”

NALAS, mreža udruženja jedinica lokalne samouprave u JI Europi, organizira online tečaj na temu rodnih politika na lokalnoj razini, koji će trajati ukupno pet tjedana. Sudjelovanje za članove Udruge gradova je besplatno, a sudionici će po uspješnom završetku tečaja primiti certifikat.

Tečaj će se održavati na engleskom jeziku, od 12. listopada do 15. studenog ove godine, a prijaviti se možete do 2. listopada. Namijenjen je gradonačelnicima, vijećnicima i službenicima.

Tečaj započinje uvodnim webinarom koji će objasniti kako tečaj funkcionira, predstavit će se tim koji će vas voditi kroz tečaj te sama tema. Tijekom trajanja tečaja polaznici će koristiti moderne i interaktivne online alate za učenje, kao što su: studije slučaja, videozapisi, kvizovi, posebni zadaci, forumi za rasprave itd. Proces učenja će olakšavati moderator tečaja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na tečaju, molimo vas da iskažete svoj interes kontaktiranjem Udruge gradova na mario@udruga-gradova.hr, do roka utvrđenog za pojedini tečaj. Za sve dodatne upite možete se obratiti menadžerici za komunikaciju u NALAS-u, Jeleni Janevska, na janevska@nalas.eu.

>> Brošura o tečaju

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija