Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. ožujak. 2018.

Otpad, biorazgradivi i (s)miješani

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike podsjeća gradove na obavezu donošenja odluka o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog otpada.

Gradovi su navedene odluke bili dužni donijeti u roku tri mjeseca od dana stupanja na snagu Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom.

Uredba Vlade stupila je na snagu 1. studenoga 2017. pa je rok za donošenje odluka bio do 1. veljače 2018. Nadamo se da ste ovu obavezu već ispunili jer nas Ministarstvo u dopisu obavještava kako kreće s inspekcijskim nadzorom provedbe Zakona o održivom gospodarenju otpadom pa tako, između ostaloga, i u odnosu na (ne)postojanje predmetnih odluka.

Dopis_MZOE_9.3.18.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija