Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. studeni. 2023.

Otvoren Javni poziv za dodjelu nagrade „Emil Paravina“

Nagrada „Emil Paravina“ dodjeljuje se za postignuća djece na području aktivne dječje participacije i dječjih prava. Riječ je o prvoj godišnjoj nagradi za prava djeteta i aktivno dječje sudjelovanje, a posebnost ove nagrade je što se dodjeljuje osnovnoškolskoj DJECI. Rok za prijavu produžen je do 4. prosinca!

Dr.sc. Emila Paravine sjećat ćemo se kao pedagoga, humanista, promicatelja dječjih prava i dugogodišnjeg tajnika Saveza DND, čiji je rad utjecao na dobrobit života generacija djece i roditelja.

Ove godine Nagrada „Emil Paravina“ se dodjeljuje u okviru projekta „Utjecaj, a ne ukras“ („Influence, not just a decoration“) sufinanciranog iz CERV programa Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, te uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u okviru izravne dodjele sredstava za provedbu posebnog cilja Sudjelovanje djece u odlučivanju na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Materijali potrebni za prijavu:

1. Javni poziv za dodjelu nagrade „Emil Paravina“
NATJECAJ_NAGRADA EMIL PARAVINA

2. Prijavnica na javni poziv
Prijavnica_Nagrada Emil Paravina_2023

3. Suglasnost zakonskog zastupnika djeteta/djece koje/i se prijavljuju
Suglasnost skrbnika djeteta_Nagrada Emil Paravina_2023

Napomena:

Natječaj je otvoren od 13. 11.2023. do 4.12.2023.

Zamolba:

Molimo Vas da ovu informaciju podijelite školama, udrugama za djecu, Dječjim vijećima i Dječjim forumima te na web stranicama gradova.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija