Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2022.

Otvorene prijave za edukaciju o zagovaranju u području mladih

Do 25. studenog otvorene su prijave za edukaciju o zagovaranju institucionalnih promjena u području politika za mlade. Edukacija je namijenjena organizacijama civilnog društva koje su u svom radu fokusirane na politike za mlade i održat će se u Rijeci, 2. i 3. prosinca. Troškovi puta, smještaja i sudjelovanja su pokriveni u potpunosti.

– Edukacija će uključivati kombinaciju predavačkog i praktičnog dijela te će sudionike i sudionice osposobiti za pripremu i provedbu zagovaračkih kampanja. Program prvog dana počinje u 15 sati, a oba dana završava do 18 sati. Voditelj edukacije je Josip Miličević, magistar politologije, stručnjak za javne politike s iskustvom rada u udrugama mladih i za mlade te članstva u nacionalnim radnim tijelima u području mladih – ističu organizatori koji ovim putem pozivaju organizacije civilnog društva da prijave svoje predstavnike.

Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na kakodalje.hr. Na istoj poveznici moguće je i ispuniti upitnik o savjetima mladih te se upisati u bazu zainteresiranih za sudjelovanje u sličnim aktivnostima.

Edukacija se održava u sklopu projekta “Savjeti mladih – kako dalje?” usmjerenog na jačanje zagovaračke pozicije organizacija civilnog društva i osnaživanje smislene participacije mladih u savjetodavnim tijelima na lokalnoj i regionalnoj razini. Projekt u partnerstvu provode norveška Općine Lindesness, Udruga “Delta”, Udruga gradova Republike Hrvatske te Info zona kao nositelj projekta. Provedba projekta podržana je s 75.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova. Nadležno tijelo je Zaklada Slagalica iz Osijeka.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija