Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. veljača. 2024.

Otvorene prijave za sudjelovanje na četvrtom ManagEnergy Masterclass-u

Radionica će se održati tijekom travnja, a tema Masterclass-a je korištenje financijskih instrumenata u provedbi projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.
Incijativa ManagEnergy provodi se pod pokroviteljstvom Europske komisije, a Masterclass programi imaju za cilj osnažiti energetske agencije te jedinice lokalne i regionalne samouprave diljem Europe s vještinama i znanjem potrebnim za pokretanje i provedbu održivih energetskih projekata u Europi.

Masterclass programi osmišljeni su kako bi izgradili kapacitete, stručnost i znanje osoblja energetskih agencija, a također pružaju prilike za umrežavanje s kolegama.

ManagEnergy radoinica o financijskim instrumentima održat će se kroz 3 dana intenzivne obuke koja se provodi u kombiniranom formatu učenja:

• Prva online sesija održat će se 4. travnja ujutro;
• Druga sesija održat će se u Bruxellesu 17-18. travnja;
• Treća i završna sesija bit će online 30. travnja.

Format radionice uključuje praktične vježbe rješavanja problema, predavanja, studije slučaja i gostujuća predavanja od strane agencija i organizacija relevantnih za energetska ulaganja.

Više informacija te mogućnost prijave dostupno je na sljedećoj poveznici: https://managenergy.ec.europa.eu/managenergy-discover/news/managenergy-master-class-new-edition-financial-instruments-2024-01-25_en

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska