Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. prosinac. 2016.

Planom protiv diskriminacije

U tijeku je dovršetak procesa izrade nacrta Nacionalnog plana za borbu protiv diskriminacije za razdoblje od 2016. do 2021. godine i nacrta Akcijskog plana za provedbu Nacionalnog plana za borbu protiv diskriminacije za razdoblje od 2016. do 2018. godine pa nam se valja očitovati.

O nacrtima navedenih dokumenata, koji su prethodno već dostavljani nositeljima i sunositeljima na očitovanje, provedena su savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koja su okončana 1. srpnja 2016. godine te su tekstovi nacrta usklađeni s prihvaćenim komentarima zainteresirane javnosti i očitovanjima nadležnih tijela.

S obzirom da su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave navedene u pojedinim mjerama u svojstvu sunositelja, Vladin Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina dostavio je Udruzi gradova na mišljenje posljednje verzije nacrta predmetnih dokumenata prije upućivanja Vladi Republike Hrvatske na usvajanje.

Molimo da svoja mišljenja i očitovanja dostavite putem info@udruga-gradova.hr zaključno do 8. prosinca kako bismo ih 9. prosinca, dakle u naznačenom roku, mogli objediniti i dostaviti Vladinom Uredu.

nacrt-nacionalnog-plana-za-borbu-protiv-diskriminacije-2016-2021

nacrt-akcijskog-plana-za-provedbu-nap-a-za-borbu-protiv-diskriminacije-2016-2018

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija