Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. travanj. 2021.

Pomozite izradu edukacije na temu ublažavanja utjecaja i prilagodbe klimatskim promjenama

Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) priprema edukacije za jedinice lokalne i regionalne samouprave na temu sprječavanja i prilagodbe učincima klimatskih promjena te traži komentare gradova.

Priprema programa edukacije još je u ranoj fazi i može se prilagoditi stvarnim potrebama gradova. REGEA je zainteresirana primiti što više komentara od potencijalnih participanata kako bi unaprijedila konačni program. Edukacija će početi s provedbom na jesen i bit će besplatna za predstavnike lokalnih vlasti.

Pozivamo sve gradove-članove da pomognu izradu programa i odgovore na kratki upitnik od samo 3 pitanja. Ispunjavanje upitnike neće uzeti više od 2 minute vremena. Poveznica: https://forms.office.com/r/X0a4V3XMBt

Program edukacije priprema se u okviru EIT Climate-KIC, zajednice znanja i inovacija (eng. KIC), koja radi na ubrzavanju tranzicije u društvo otporno na klimatske promjene. Uz potporu Europskog instituta za inovacije i tehnologiju, identificira i podržava inovacije koje pomažu društvu da ublaži i prilagodi se klimatskim promjenama. Smatra da dekarbonizirana, održiva ekonomija nije nužna samo za sprečavanje katastrofalnih klimatskih promjena, već predstavlja bogatstvo prilika za poslovanje i društvo.

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija