Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. studeni. 2017.

U potrazi za vizualnim identitetom Projekta „Gradovi za jednakost“

Hrvatski pravni centar i Udruga gradova provode Projekt „Gradovi za jednakost – Bolja zaštita od diskriminacije na lokalnoj razini kroz upravljanje raznolikošću i jednakošću“ koji financira Europska unija kroz program „Prava, jednakost i građanstvo“.

Svrha je izrade vizualnog identiteta da koncept upravljanja različitošću i ideju o ulozi gradova u unaprjeđenju jednakosti učini prepoznatljivim gradovima i njihovim stanovnicima, tijelima javne vlasti, javnosti i drugim relevantnim dionicima. Vizualni identitet predstavljat će temelj vidljivosti i ključnu komponentu brandinga Indeksa Gradova za jednakost.

Rok za ponudu je 8. prosinac 2017.

Ponude se šalju na adresu elektroničke pošte Hrvatskog pravnog centra hpc@hpc.hr uz naznaku „Ponuda na poziv za izradu loga/vizualnog identiteta/C4E“.

Više informacija o uvjetima natječaja i dokumentaciji u dokumentu:

Poziv na natječaj – vizualni identitet

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija