Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. studeni. 2020.

Poziv: Automatsko kreiranje zapisnika sa sjednica

Izrada transkripta sjednica gradskog vijeća ili drugih sastanaka je vremenski zahtjevan proces koji se može automatizirati ili značajno skratiti korištenjem digitalnih alata. Isti alati omogućavaju rješavanje dijela izazova u primjeni Zakona o prilagodbi mrežnih stranica.

Pozivamo vas da se 25. studenog 2020. godine s početkom u 10 sati pridružite on-line predstavljanju praktične primjene i rezultata rada digitalnog alata za transkripciju i titlovanje. Na sastanku ćemo predstaviti iskustva iz hrvatskih gradova.

Alat omogućava učitavanje, preslušavanje i transkripciju zvučnih i video zapisa te uređivanje, oblikovanje i pohranu transkripta na jednom mjestu. Glavna područja primjene:

  • Kreiranje zapisnika sa sjednica
  • Dokumentiranje službenih sastanaka
  • Titlovanje video materijala
  • Omogućavanje dostupnosti audio i video sadržaja za osobe s oštećenjima sluha

Korištenjem digitalnog alata ovi poslovi postaju jednostavniji, učinkovitiji, odnosno oslobađa se dobar dio vremena i resursa koji su se do sada koristili za navedene aktivnosti.

Svim zainteresiranim predstavnicima gradova omogućeno je besplatno testiranje spomenute platforme kao i podrška prilikom isprobavanja svih funkcionalnosti koje ona nudi.

Sastanak će se održati online putem Microsoft Teams aplikacije. Za pridruživanje sastanku pritisnite ovdje

 

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija