Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. prosinac. 2018.

Poziv mladim liderima na Summit (Re)New EUrope

(Re)New EUrope: 8. europski summit regija i gradova održat će se u Bukureštu 14. i 15. ožujka 2019. godine. Summit će okupiti više od 1000 europskih lidera s nacionalne, regionalne i lokalne razine. Fokus summita je na stvaranju zajedničke vizije budućnosti Europske unije.

Na Summitu će imati priliku prisustvovati i 100 mladih europskih lidera (s lokalne i regionalne razine vlasti) koji će podijeliti s ostalima svoju viziju budućnosti EU.

Prijaviti se mogu:

  • Osobe koje su izabrane na prošlim lokalnim izborima i trenutno obnašaju mandat na regionalnoj/lokalnoj razini u nekoj od zemalja članica EU
  • Osobe mlađe od 40 godina (do početka Summita 14. ožujka 2019.)

Izabrani sudionici bit će pozvani da aktivno sudjeluju na Summitu kroz brojne debate i rasprave, te će imati priliku povezati se i razmijeniti iskustva sa svojim kolegama iz drugih država članica EU.

Prijavu je moguće izvršiti ovdje do 18. siječnja 2019.

Troškove putovanja i smještaja za odabrane sudionike snosi Odbor regija. Selekcija će se temeljiti na različitosti, što znači da će organizatori pokušati prikupiti sudionike iz različitih zemalja, s različitih razina vlasti, različitih političkih opredjeljenja…

Sudionici će biti odabrani u siječnju 2019., i na vrijeme informirani o svim detaljima vezanim uz Summit.

Više informacija na: http://www.eulocal-summit.eu/ #EUlocal

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija