20. lipanj. 2022.

Poziv na “cITy upgrade” konferenciju u Osijeku

„cITy upgrade“ konferencija je mjesto poboljšanja koordinacije državnih i lokalnih vlasti u pogledu razvoja digitalne infrastrukture i povezanih pametnih rješenja. Pozivamo vas da nam se pridružite u Osijeku 30.6.-1.7.2022. godine.

Udruga gradova i Grad Osijek održat će petu po redu “cITy upgrade” konferenciju 30.6.-1.7.2022. godine u Osijeku uz pridržavanje najviših epidemioloških standarda. Sudjelovanje je besplatno za članove, ali obzirom na moguća ograničenja broja sudionika, registracija je obavezna.

Na prošlogodišnjoj konferenciji održanoj u partnerstvu s Gradom Umagom glavne teme su bile status razvoja digitalne infrastrukture, optimalna organizacija digitalnih usluga, razvoj digitalnog građanstva i primjeri uspješnih pametnih rješenja. Glavni sugovornici su bili strani stručnjaci, resorni ministri i državni tajnici, istaknuti predstavnici lokalne samouprave i ključni infrastrukturni partneri.

„cITy upgrade“ konferencija održava se isključivo u gradovima koji su se istaknuli svojom aktivnošću u radnoj skupini za informacijsko-komunikacijske tehnologije pri Udruzi gradova. Ove godine konferenciju ćemo održati u Hotelu Osijek u Osijeku 30.6.-1.7.2022. godine, a ključne teme konferencije su digitalna budućnost nordijskih gradova, nove hrvatske elektroničke usluge i servisi za gradove i javnost, elektroničko uredsko poslovanje i kibernetička sigurnost.

Prijave za sudjelovanje: http://cityupgrade.hr/events/cityupgrade2022/

Program konferencije: http://cityupgrade.hr/program-2022/

Video s prošlogodišnjeg događanja dostupan je na ovom linku (1 min), a video sa izjavama sudionika na ovom linku (7 min)