Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. lipanj. 2022.

Poziv na “cITy upgrade” konferenciju u Osijeku

„cITy upgrade“ konferencija je mjesto poboljšanja koordinacije državnih i lokalnih vlasti u pogledu razvoja digitalne infrastrukture i povezanih pametnih rješenja. Pozivamo vas da nam se pridružite u Osijeku 30.6.-1.7.2022. godine.

Udruga gradova i Grad Osijek održat će petu po redu “cITy upgrade” konferenciju 30.6.-1.7.2022. godine u Osijeku uz pridržavanje najviših epidemioloških standarda. Sudjelovanje je besplatno za članove, ali obzirom na moguća ograničenja broja sudionika, registracija je obavezna.

Na prošlogodišnjoj konferenciji održanoj u partnerstvu s Gradom Umagom glavne teme su bile status razvoja digitalne infrastrukture, optimalna organizacija digitalnih usluga, razvoj digitalnog građanstva i primjeri uspješnih pametnih rješenja. Glavni sugovornici su bili strani stručnjaci, resorni ministri i državni tajnici, istaknuti predstavnici lokalne samouprave i ključni infrastrukturni partneri.

„cITy upgrade“ konferencija održava se isključivo u gradovima koji su se istaknuli svojom aktivnošću u radnoj skupini za informacijsko-komunikacijske tehnologije pri Udruzi gradova. Ove godine konferenciju ćemo održati u Hotelu Osijek u Osijeku 30.6.-1.7.2022. godine, a ključne teme konferencije su digitalna budućnost nordijskih gradova, nove hrvatske elektroničke usluge i servisi za gradove i javnost, elektroničko uredsko poslovanje i kibernetička sigurnost.

Prijave za sudjelovanje: http://cityupgrade.hr/events/cityupgrade2022/ 

Program konferencije: http://cityupgrade.hr/program-2022/

Video s prošlogodišnjeg događanja dostupan je na ovom linku (1 min), a video sa izjavama sudionika na ovom linku (7 min)

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija