Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. lipanj. 2021.

Poziv na cITy upgrade konferenciju

Pozivamo vas na četvrtu “cITy upgrade” konferenciju Udruge gradova koja se održava 1.-2. srpnja 2021. godine u Umagu uz visoke standarde zdravstvene zaštite. Članovi Udruge gradova sudjeluju besplatno uz obaveznu prijavu dolaska.

Ovo nije još jedna Smart City konferencija. Ovo je događanje Udruge gradova koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću.

Konferencija je namijenjena gradonačelnicima i gospodarskim partnerima, pročelnicima, donositeljima odluka u komunalnim društvima te službenicima uključenima u planiranje i provedbu projekata i digitalnog razvoja.

Ključne teme konferencije odnose se na otpornost i oporavak gradova, prilike za financiranje, najbolju praksu i digitalnu infrastrukturu .

Na prošlogodišnjoj konferenciji održanoj u partnerstvu s Gradom Rijekom glavne teme su bile status razvoja digitalne infrastrukture, optimalna organizacija digitalnih usluga, razvoj digitalnog građanstva i primjeri uspješnih pametnih rješenja. Glavni sugovornici su bili strani stručnjaci, resorni državni tajnici, istaknuti predstavnici lokalne samouprave i ključni infrastrukturni partneri. Program prošlogodišnje konferencije možete vidjeti na službenim stranicama konferencije http://cityupgrade.hr/

Videozapis dojmova sa prošlogodišnje konferencije možete pogledati na ovom linku, a snimke pojedinačnih predavanja i okruglih stolova na ovom linku.

Program ovogodišnje konferencije i mogućnost prijave potražite na http://cityupgrade.hr/.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija