Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. travanj. 2014.

Poziv na konferenciju: Renaturing cities

Konferencija pod nazivom Renaturing cities (vraćanje prirode u gradove): rješavanje okolišnih izazova i učinaka gospodarske krize kroz rješenja bazirana na prirodi, održat će se 13.-14. svibnja u Bruxellesu

Poziv se odnosi na gradove i županije s obzirom da oni kao samouprava samostalno pokreću mjere koje se predstavljaju na predmetnoj konferenciji.

Cilj konferencije: istražiti inovativne alate, strategije i najbolje prakse u području rješenja utemeljena na prirodi koje usvajaju europski gradovi kako bi kombinirali tradiciju i suvremenost, uz istovremeno rješavanje izazova u očuvanju okoliša i utjecaja ekonomske krize.

Način prijave: ispuniti priloženu prijavnicu i pošaljite ju na mail adresu: catarina.roquete@ec.europa.eu  do četvrtka 17. travnja 2014.

U nastavku možete preuzeti cjelokupnu dokumentaciju.

Registration form
Final Conference Agenda Renaturing Cities
Invitation Letter Renaturing Cities to participant

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija