Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. travanj. 2022.

Poziv na panel raspravu Poduzetništvo po mjeri održivog razvoja

Udruga Deša iz Dubrovnika organizira panel raspravu s ciljem upoznavanja šire zajednice s 8. ciljem održivog razvoja koji zagovara dostojanstven rad i ekonomski rast. Panel rasprava će se održati u ponedjeljak, 25. travnja 2022. s početkom u 12 sati u X. lađi u Lazaretima, Frana Supila 8, Dubrovnik, a moći će se pratiti i online.

U fokusu panel rasprave bit će sljedeće teme i prezentacije:

  • Izazovi start-up/samozapošljavanja i poduzetništva – Slavica Grkeš, Dominium travel
  • Doprinos start-up poduzeća održivom razvoju – Krešimir Glavinić, predstavnik inicijative TUP – urbana četvrt
  • Društveno poduzetništvo – Kako izmjeriti društveni utjecaj poduzeća? – Maja Weisglass, ZEF.

Cilj događanja je potaknuti raspravu i razmjenu iskustava o potrebama lokalne zajednice i ciljnim skupinama, održivosti poslovanja u kriznim vremenima te otkriti daljnje planove za održiv razvoj lokalne zajednice u skladu s Agendom 2030.

Agenda 2030 predviđa da se do 2030. godine, poticanjem održivog gospodarskog rasta, tehnoloških inovacija i poduzetništva, osiguraju uvjeti pune zaposlenosti, uz učinkovite mjere za iskorjenjivanje prisilnog rada, dostojni radni uvjeti i jednakost plaća.

Panel rasprava se može pratiti online na Facebook platformi: https://www.facebook.com/events/1036378373616788/

U slučaju dodatnih pitanja obratite se organizatorima na info@desa-dubrovnik.hr ili na broj 020 420 145.

Događanje se održava u sklopu projekta SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost. Udruga gradova partner je na projektu.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija