Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. lipanj. 2019.

Poziv na predstavljanje projekta Razvoj ljudskih potencijala u RH

Pozivamo sve zainteresirane na predstavljanje projekta kojem smo kao Udruga gradova dali podršku. Predstavljen će biti pristup u kojem se fokus stavlja na pojedinca jer su upravo zadovoljni pojedinci temelj uspješnih organizacija.

Vođeni vizijom produktivnijeg i zdravijeg društva utemeljili smo projekt “Razvoj ljudskih potencijala u RH”. U sklopu projekta predstavlja se jedinstven pristup organizaciji, timu i pojedincu – pristup koji polazi od činjenice da su baza svake uspješne organizacije inspirirani ljudi, koji potiče ljude da postignu svoj maksimum te pristup koji se fokusira na svjesnost, povezanost i predanost.

U nastojanju da dostignu svoje ciljeve, organizacije se obično usredotočuju na poboljšanje strategija, procesa i proizvoda. Međutim, ako pojedinac ne prati taj pristup, provedba i najboljih strategija nema uspjeha. Danas se nalazimo u kompleksnom, zahtjevnom i promjenjivom svijetu. Brzina promjena nam donosi nove i još jučer neslućene mogućnosti, ali nam stvara i nova, povećana i teško izdržljiva radna opterećenja te zahtjeva od nas da smo „svima i svemu“ stalno dostupni. Rezultat toga jest visoka razina stresa, pa čak i moguće izgaranje stoga je promišljeno, učinkovito i staloženo djelovanje u ovim složenim i brzo promjenjivim uvjetima iznimno važan preduvjet uspješnog funkcioniranja. Provedbom projekta se želi organizacijama u RH omogućiti pristup iznimno vrijednom znanju i vještinama, neophodnim za uspješno funkcioniranje u sve „bržoj i zahtjevnijoj“ svakodnevici.

U želji realiziranja dugoročnog uspješnog partnerstva, a vođeni zajedničkom vizijom produktivnijeg i zdravijeg društva, ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite u ugodnom društvu, u hotelu Antunović u Zagrebu 27. lipnja s početkom u 09:30 sati, te zajednički osiguramo uvjete za provedbu ovog hvalevrijednog i našem društvu prijekopotrebnog projekta.

Naši glavni partneri na projektu su TLEX Institut sa sjedištem u Švicarskoj i Avanco d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Projekt će predstaviti Mirna Banović, direktorica firme Avanco d.o.o., a potom će TLEX Institut detaljnije predstaviti direktor Christoph Glaser.

Program:

09:30 – 10:00  Dobrodošlica

10:00 – 11:15  Predstavljanje projekta „Razvoj ljudskih potencijala u RH“

11:15 – 11:45  Pauza za kavu

11:45 – 13:00  Predstavljanje TLEX Instituta, uz kratku uvodnu radionicu

13:00                Ručak

Ljubazno Vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite do 24. lipnja 2019. godine putem info@udruga-gradova.hr

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija