Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. travanj. 2019.

Poziv na radionicu “Međunarodni projekti za povezivanje lokalnih zajednica na EU razini – Program Europa za građane 2014-2020”

Najavljujemo dvije edukacije u Državnoj školi za javnu upravu za koje su otvorene prijave. Teme edukacija su suradnja javne uprave i civilnog društva te radionica o programu Europa za građane 2014-2020.

  1. travnja 2019.Modeli suradnje javne uprave i civilnog društva u pripremi, provedbi, praćenju i vrednovanju javnih politika (1 dan) – trenerice Milana Romić, Darija Marić

Svrha radionice je upoznavanje polaznika s međunarodnim i domaćim standardima i modelima suradnje javne uprave i civilnog društva u pripremi, provedbi, praćenju i vrednovanju javnih politika, dobiti teorijski uvod u javne politike, prikazati glavne komponente u procesu kreiranja i praćenja provedbe strateško-planskih dokumenta te komunikacijske tehnike praćenja provedbe prema javnosti, ključnim dionicima i medijima. Polaznici će osvijestiti mogućnosti i izazove suradnje s organizacijama civilnog društva na svim razinama javne uprave.

Detaljnije informacije i obrazac prijavnice možete pronaći u rasporedu programa na internetskoj stranici Škole https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/12-04-2019 , a na edukacije se prijaviti otvaranjem korisničkog profila na stranici Škole (ako ga već niste otvorili), popunjavanjem online obrasca prijavnice koju je zatim potrebno ispisati na pisaču te potpisanu i skeniranu učitati u sustav. Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf.

16.-17. travnja 2019.Međunarodni projekti za povezivanje lokalnih zajednica na EU razini – Program Europa za građane 2014-2020 (2 dana) – trenerice Maja Tomičić, Željka Markulin

Dvodnevna interaktivna radionica koja putem stručnih predavanja, vježbi, grupnog i individualnog rada upoznaje sudionike s osnovnim PCM-om te temeljnim pojmovima, ciljevima, prioritetima, specifičnostima i načinom prijave projekata na program Unije Europa za građane.

Program je namijenjen financiranju projekata općina, gradova i županija, a koji se bave poticanjem građana/ki Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti poput mira, slobode, ravnopravnosti, pravednosti, solidarnosti i prakticiranje demokratske političke kulture kroz građansku participaciju, volontiranje, međukulturalni dijalog, međusektorsku suradnju, zaštitu manjina, itd. Više informacija možete pronaći ovdje.

Detaljnije informacije i obrazac prijavnice možete pronaći u rasporedu programa na internetskoj stranici Škole https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/16-04-2019 , a na edukacije se prijaviti otvaranjem korisničkog profila na stranici Škole (ako ga već niste otvorili), popunjavanjem online obrasca prijavnice koju je zatim potrebno ispisati na pisaču te potpisanu i skeniranu učitati u sustav. Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija