Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. ožujak. 2023.

Poziv na skup u Rijeci: Socijalne inovacije za lokalni održivi razvoj

U petak 17. ožujka 2023., od 11.00 do 14.00 sati u prostoru RiHuba (Ul. Ivana Grohovca 1/a), održat će se skup pod nazivom Socijalne inovacije za lokalni održivi razvoj. Rok za prijavu je ponedjeljak 13. ožujka. Događanje se održava u sklopu projekta SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost.

Program će početi predstavljanjem rezultata istraživanja potencijala socijalnih inovacija za održivi razvoj u hrvatskom kontekstu, nakon čega slijedi predstavljanje sjajnih hrvatskih primjera socijalnih inovacija u zajednici.

Potom će biti predstavljen nacrt “Smjernica za razvoj ekosustava socijalnih inovacija u Republici Hrvatskoj “, nakon čega će slijediti interaktivni rad. Sudionici će u grupama razgovarati o predloženim smjernicama te će imati priliku doprinijeti procjeni relevantnosti i učinaka predloženih smjernica.

Program skupa dostupan je OVDJE.

PRIJAVA

Svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do ponedjeljka 13. ožujka 2023. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/49vmdh98SPyPgqFD6

Projekt “SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost” ima za cilj povezivanje i umrežavanje udruga, lokalne samouprave i visokoobrazovnih institucija te jačanje kapaciteta za zajedničko djelovanje u provedbi održivog razvoja.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija