Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. srpanj. 2021.

Poziv na sudjelovanje u Climate-KIC programu Pioneers into Practice

Regionalna Energetska Agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) poziva zainteresirane gradove, općine i županije na sudjelovanje u programu obuke za klimatske promjene koji će se održavati od 1. rujna do 15. prosinca 2021.

Pioneers into Practice je program fokusiran na problematiku klimatskih promjena koji se održava već jedanaestu godinu za redom i to u više od dvadeset zemalja diljem Europe, a od 2019. godine i u Hrvatskoj. U 2021. godini program poprima novi oblik s namjerom pružanja pomoći zaposlenicima gradova, općina i županija u stjecanju šireg znanja o ublažavanju učinka klimatskih promjena te prilagodbi učincima klimatskih promjena. Program sadržava e-učenje, 4 radionice u sklopu kojih će se prenositi znanje te podrazumjeva potencijalnu razradu projekata s ciljem primjene stečenih znanja. Svrha sudjelovanja u programu jest da nakon toga gradovi mogu lakše, brže i s više samopouzdanja sudjelovati u aktivnostima i donositi odluke vezane uz klimatske promjene.

Prijaviti se možete na linku: https://climatekic.tfaforms.net/114

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno se obratite organizatoru hrvatskih aktivnosti programa putem e-maila tmarusevac@regea.org ili telefonom na 095 3885 500.

 

Najave događanja

Sve najave događanja

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija