Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. listopad. 2020.

Poziv na sudjelovanje u istraživanju – CoGov

Grad Rijeka sudjeluje u projektu CoGov kojem je cilj identificirati, prikupiti i promovirati najbolju praksu i inovacije u javnom sektoru koje omogućuju prikladnije i pristupačnije javne usluge. Projekt će doprinijeti promicanju i procjeni šireg društvenog učinka organizacijskih inovacija u digitalnoj transformaciji javnih uprava diljem Europe.

Ovim putem vas pozivamo da kolegama pomognete u provedbi projekta ispunjavanjem ankete o primjeni ko-kreacije u javnom sektoru. Anketa je anonimna i traje manje od 15 minuta. Anketa je dostupna na ovom linku.

Ko-kreacija je jedan od temelja za reformu javnih politika u Europi. Stručnjaci su ustanovili da je ko-kreacija put za poboljšanje i inoviranje javnih usluga s potencijalom u poticanju aktivnog građanstva. Istraživanje će pomoći shvaćanju u kojoj se mjeri ko-kreacija koristi u organizacijama javnog sektora na različitim razinama vlasti. U studiju je uključeno šest europskih zemalja: Hrvatska, Danska, Francuska, Nizozemska, Slovenija i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Svojim sudjelovanjem dati ćete značajan doprinos razumijevanju kako ko-kreacija može poboljšati pružanje usluga i formuliranje politika diljem Europe, a zauzvrat će vaši rezultati biti dostupni vašoj organizaciji prilikom izrade strategije i poboljšanja u pružanju usluga. Igra i alat koji će biti razvijeni tijekom projekta biti će Vam dostupni sa ciljem da pomognu u upravljanju izazovima koji proizlaze iz implementacije ko-kreacije.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija