Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. ožujak. 2013.

Poziv na završnu konferenciju projekta LOCPART

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i Skupnost občin Slovenije pozivaju vas na završnu konferenciju projekta LOCPART koja će biti održana u Biogradu na Moru, u subotu 23. ožujka 2013. u hotelu Ilirija, na adresi Tina Ujevića 7, s početkom u 10 sati.

Završna konferencija osmišljena je s namjerom predstavljanja projektnih rezultata s posebnim naglaskom na uspješna partnerstva koja su rezultirala projektnim aplikacijama na natječaje programa ”Europa za građane”. Predstavnici slovenskih i hrvatskih gradova i općina predstavit će svoje zajedničke projekte, dok će organizatori konferencije prezentirati mogućnosti novog alata za pretraživanje projektnih partnera – web portala ”Lokalna partnerstva” te publikaciju s primjerima uspješne suradnje ”Hrvatsko-slovenska lokalna partnerstva za Europu građana: mi surađujemo, a vi?”.

Kao uvod u konferenciju, u petak 22. ožujka, biti će organizirana jedriličarska regata. Prijavljeni sudionici regate pridružit će se posadama koje vode profesionalni skiperi jedriličarskog kluba Biograd stoga prijašnje jedriličarsko iskustvo nije neophodno (od opreme za sudjelovanje preporučujemo nošenje tople sportske opreme: tenisice, trenirka i vjetrovka). Navečer istoga dana biti će organizirana zajednička večera uz druženje i prigodnu dodjelu pehara uspješnim posadama.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da ispune online prijavnicu do utorka 19. ožujka 2013. Broj rezerviranih soba za noćenje je ograničen na 70, pa će organizatori popunjavati kapacitete sukladno redoslijedu prijavljivanja. Troškove smještaja i prehrane sudionika u hotelu Ilirija (Tina Ujevića 7, Biograd na Moru) podmiruje organizator dok putne troškove snose sami sudionici. Program konferencije može preuzeti ovdje.

Ujedno vas i pozivamo da nam se pridružite i na facebook stranici Udruge gradova i završne konferencije projekta LOCPART.

Projekt LOCPART financiran je sredstvima EU putem programa ”Europa za građane” i za cilj ima povećanje broja uspostavljenih lokalnih partnerstva između slovenskih i hrvatskih gradova i općina te poboljšavanje uvjeta za lakši pronalazak projektnih partnera u okviru međunarodne suradnje.

Vidimo se u Biogradu!

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska