12. listopad. 2015.

Poziv za dostavu lokalnih EU vijesti

Nakon rujanskog izdanja biltena Odbora regija u kojem su objavljeni tekstualni prilozi gradova Rijeke, Samobora i Šibenika, ponavljamo poziv za dostavu tekstova za listopadski broj.

Podsjećamo, svi zainteresirani gradovi koji bi svoje lokalne vijesti vezane uz EU teme (provedeni projekti, komentari na EU politike, posjete eurodužnosnika i sl.) željeli objaviti u idućem broju biltena Odbora regija to mogu učiniti tako da priloge pošalju na e-mail marko@udruga-gradova.hr do kraja ovog tjedna (16. listopada).

Primaju se kratki tekstovi (duljine do 1,5 autorske kartice) s pratećim slikovnim ili fotografskim prilogom. Broj vijesti je ograničen na najviše dvije po jednom gradu.