Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. listopad. 2015.

Poziv za dostavu lokalnih EU vijesti

Nakon rujanskog izdanja biltena Odbora regija u kojem su objavljeni tekstualni prilozi gradova Rijeke, Samobora i Šibenika, ponavljamo poziv za dostavu tekstova za listopadski broj.

Podsjećamo, svi zainteresirani gradovi koji bi svoje lokalne vijesti vezane uz EU teme (provedeni projekti, komentari na EU politike, posjete eurodužnosnika i sl.) željeli objaviti u idućem broju biltena Odbora regija to mogu učiniti tako da priloge pošalju na e-mail marko@udruga-gradova.hr do kraja ovog tjedna (16. listopada).

Primaju se kratki tekstovi (duljine do 1,5 autorske kartice) s pratećim slikovnim ili fotografskim prilogom. Broj vijesti je ograničen na najviše dvije po jednom gradu.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija