Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. prosinac. 2021.

Poziv za sudjelovanje u istraživanju

Institut za društvena istraživanja poziva bivše studente i studentice koji su odustali od studija i nisu završili visoko obrazovanje da se uključe u istraživanje koje Institut trenutno provodi. Ukoliko ste odustali od studija u posljednjih pet godina ili poznajete osobu koja odgovara traženom profilu sudionika, ljubazno molimo da im proslijedite poziv.

ZAŠTO JE TO VAŽNO?

Istraživanju se provodi u sklopu projekta „Tematska mreža: cjeloživotno obrazovanje dostupno svima“ sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt vodi Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u njemu sudjeluje još 9 partnerskih organizacija, među kojima i Udruga gradova. Iako je naš fokus prvenstveno na ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju te osnovnoškolskom obrazovanju, želimo pomoći kolegama iz drugih istraživačkih skupina da provedu što kvalitetnija istraživanja.

Svi detalji, kao i način prijave, navedeni su u pozivu za sudjelovanje u istraživanju.

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija