Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. listopad. 2019.

Poziv: Zelena budućnost grada

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja poziva lokalne jedinice na konferenciju „Zelena budućnost grada“ koja će se održati 11. studenog 2019. u Hotelu International u Zagrebu

Konferenciju organizira Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja u sklopu koje će biti predstavljeni nacrti dvaju novih programa koji se izrađuju u suradnji s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, s ciljem razvoja zelene infrastrukture u urbanim područjima i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama.

Ideja ove konferencije je na jednom mjestu okupiti cijeli niz dionika koji mogu razmijeniti iskustva i informacije o potrebama gradova i općina, uz načine planiranja i financiranja za projekte zelene infrastrukture u urbanim područjima i projekte kružnog gospodarenja prostorom i zgradama.

Poziv možete preuzeti ovdje, radna verzija programa nalazi se ovdje, dok će konačna verzija biti objavljena na web stranici Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Prijaviti se možete do 31. listopada 2019. na elektroničku adresu ZelenaBuducnostGrada@pjr.hr. Ulaz na konferenciju je slobodan, no broj mjesta je ograničen te Vas molimo da budete što brži u svojoj prijavi.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija