Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. veljača. 2024.

Predstavite svoj grad na Danu otvorenih vrata EU-a

Međuinstitucionalni Dan otvorenih vrata EU-a održat će se u subotu, 4. svibnja 2024. u Bruxellesu. Europski odbor regija (CoR) kao i sve druge institucije EU otvorit će svoja vrata (10:00-18:00) za posjetitelje. CoR poziva regije i gradove koji žele prikazati raznolikost kultura i vještina u Europi da budu prisutni sa svojim štandom.

Ovogodišnje izdanje usredotočit će se na nadolazeće europske izbore s ciljem informiranja, angažiranja i poticanja građana da iskoriste svoj glas.

Dan otvorenih vrata EU-a zamišljen je kao festival regija i gradova te sa zadovoljstvom pozivamo naše regionalne partnere da se prijave za štand, nastup na zajedničkoj pozornici (folklor, plesovi, bend…) ili oboje. Zbog ograničenog prostora, prednost će imati štandovi s interaktivnim ili zabavnim sadržajem ili s degustacijama regionalnih proizvoda (napominjemo da će organsko razvrstavanje tijekom događanja biti obavezno).

Zainteresirani partneri pozivaju se na dostavu svojih prijava najkasnije do 11. ožujka (zatvaranje prijava u 13:00 sati po briselskom vremenu). Odabrane prijave bit će objavljene ubrzo nakon toga, a sredinom travnja bit će organiziran hibridni sastanak za odabrane partnere.

Prijavni obrazac.

Za odgovore na dodatna pitanja, obratite se organizatoru na email: opendoors@cor.europa.eu

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija