Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. rujan. 2020.

Predstavnici Udruge gradova – traže se!

Pozvani smo imenovati dva člana i dva zamjenika člana Radne skupine koja će se baviti izradom Nacionalnog plana za uključivanje Roma te Akcijskog plana za provedbu istoga. Primamo prijave do 18. rujna.

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina zatražio je od Udruge gradova da predložimo dva člana i dva zamjenika člana Radne skupine koja će biti osnovana pri Uredu, a radi izrade novog programskog dokumenta, i to:

– Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021. do 2027. godine i
– Akcijskog plana za provedbu Nacionalnog plana za uključivanje Roma za razdoblje od 2021. do 2027. godine, za razdoblje od 2021. do 2022. godine.

Ljubazno molimo da svoju prijavu s iskazom interesa i kontakt podacima dostavite putem info@udruga-gradova.hr zaključno do petka 18. rujna u 17 sati.

Udruga gradova – imenovanje člana i zamjene člana

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska