Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. travanj. 2019.

Preporuke za primjenu Zakona o zaštiti životinja

Kako humano, civilizirano i dosljedno primijeniti Zakon o zaštiti životinja, a pri tome “ne bankrotirati”, možete pročitati u preporukama udruge Prijatelji životinja.

Dopis s preporukama udruge Prijatelji životinja daje vam smjernice za poboljšanje fluktuacije skloništa za napuštene životinje, te time i smjernice za smanjivanje financijskih izdavanja za životinje u skloništima koja predstavljaju popriličan teret za gradske proračune.

Predloženim mjerama značajno se može povećati broj udomljavanja, ali i smanjiti priljev novih napuštenih životinja. Savjeti i preporuke su ne samo dobronamjerni, već i dokazano uspješni u gradovima diljem Europe.

Poboljsanje_poslovanja_sklonista_i_financijske_ustede

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija