Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. siječanj. 2024.

Prijave na studijska putovanja o visokokvalitetnoj arhitekturi i izgrađenom okolišu

Prijavite se na posjete vršnjačkog učenja koji su razvijeni u sklopu programa Living Spaces – Gradovi i regije koji oblikuju izgrađeni okoliš za sve, Europskog programa vršnjačkog učenja o visokokvalitetnoj arhitekturi i izgrađenom okolišu. Na temelju kataloga dobrih praksi Living Spaces, posjete vršnjačkog učenja prilika su da se iz prve ruke vidi kako su drugi gradovi i regije implementirali politike i projekte koji doprinose visokokvalitetnom životnom okruženju za sve.

Ovaj poziv je otvoren za kreatore politika na političkoj i tehničkoj razini (iz gradskih i/ili regionalnih uprava) te pojedinačne sudionike koji predstavljaju:
o urbaniste i arhitekte
o organizacije civilnog društva
o nevladine organizacije
o kulturne inicijative/projekte
o lokalne/regionalne organizacije
o tematska udruženja, te druge relevantne dionike s temeljito iskazanim interesom i stručnošću u arhitekturi i izgrađenom okolišu.

Posjeti vršnjačkog učenja održat će se u sljedećim gradovima i regijama:

1. Berlin, Njemačka: 11.-13. ožujka
2. Caceres, Španjolska: 20.-22. ožujka
3. Toulouse, Francuska: 10.-12. travnja
4. Prag, Češka: 24.-26. travnja
5. Beč, Austrija: 15.-17.5
6. Grand Paris Sud, Francuska: 5.-7.6
7. Bruxelles, Belgija: 17.-19. lipnja
8. Bordeaux, Francuska: 3.-5. srpnja (datum će biti potvrđen)
9. Oulu, Finska: 11.-13.9
10. Vilnius, Litva: 18.-20.9
11. Malmo, Švedska: 9.-11. listopada
12. Gdanjsk, Poljska: 23.-25.10

Posjete su jedinstvena prilika za osobni i profesionalni razvoj. Polaznici će steći dragocjeno iskustvo u arhitekturi i izgrađenom okolišu te unaprijediti svoja znanja i vještine. Studijska putovanja će ponuditi mogućnosti umrežavanja i povezivat će kolege, stručnjake i relevantne dionike iz različitih sredina i gradova/regija. Projekt pokriva putovanje, smještaj i obroke tijekom posjeta.

Pošaljite svoju prijavu online do 18. siječnja 2024.  Ovdje saznajte više o tome kako se sada prijaviti za posjete Living Spaces peer learning.

Drugi poziv za sudionike posjeta vršnjačkom učenju zakazan je za proljeće 2024.

Living Spaces je program vršnjačkog učenja osmišljen za lokalne i regionalne vlasti kako bi naučili kako planirati i provoditi visokokvalitetne arhitektonske politike i projekte. Od srpnja 2023. do studenog 2024. program će omogućiti razmjenu procesa i dobrih praksi između gradova, regija, država članica Europske unije i relevantnih dionika. Financiran je od programa Kreativna Europa, a provode ga Eurocities i Vijeće arhitekata Europe.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija