Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. veljača. 2018.

Prijedlog zakona o komunalnom gospodarstvu u proceduri

Vlada RH je na 72. sjednici prihvatila Prijedlog zakona o komunalnom gospodarstvu i uputila ga u Hrvatski sabor na prvo čitanje. Danas je održana sjednica saborskog Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu na kojem je raspravljen Prijedlog.

Prijedlog zakona i zapisnike sa sjednica radnih tijela Hrvatskog sabora možete pogledati ovdje.

Udruga gradova uputila je komentare na Prijedlog zakona resornom ministarstvu i saborskom Odboru koje možete pogledati ovdje, a predstavnici Udruge sudjelovali su u radu saborskog Odbora.

Glavne primjedbe Udruge gradova raspravljene su na sjednici Odbora i zatražena je izravna suradnja Udruge i Ministarstva u pripremi Konačnog prijedloga zakona.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija