Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. svibanj. 2021.

Priključite se platformi weThink i radnim skupinama za komunalne djelatnosti i cirkularnu ekonomiju!

weThink je internetska mreža i platforma za strateško planiranje koja okuplja kreativne ljude kako bi analizirali izazove i mogućnosti za razvoj rješenja i strategija za bolju budućnost. Otvorena je za uključivanje novih članova iz različitih sektora.

Platforma weThink razvija zajednička rješenja i teži jačoj Europi te okuplja tvrtke, ministarstva, privredne komore, udruge, nevladine organizacije, istraživače i predstavnike javnih tijela u moderiranim strateškim skupinama ili u općoj raspravi o strategiji. Tako se razvijaju strategije na principu pristupa odozdo prema gore, mapiranjem snaga i slabosti, razmjenom najboljih praksi, razvijanjem strateških preporuka i novih projektnih ideja. Nakon razvijanja strategija, za implementiranje projektne ideje možete pronaći i uključiti partnere koji već sudjeluju na weTHINK-u.

Platforma weThink je u okviru projekta koji se bavi cirukularnom ekonomijom i upravljanjem otpadom pokrenuo redovne sastanke radnih grupa koje okupljaju relevantne dionike, a posvećene se temama: 1. pretvaranje goriva i energije iz otpada; 2. recikliranje otpada i  3. obrada otpadnih voda.

Sastanak dionika za tematiku obrade otpadnih voda zakazan je za 18. lipnja 2021. i otvorenog je tipa te se zainteresirani predstavnici gradova i isporučitelja vodnih usluga mogu slobodno prijaviti. Sudjelovanje je besplatno i s ciljem razmjene znanja i iskustava među akterima  i profesionalcima iz različitih zemalja i sektora. Pojedinici koji su zaintersirani za umrežavanje i sudjelovanje na sastanku, mole se za popunjavanje kratkog online upitnika prije samo sudjelovanja, u svrhu bolje pripreme.

Dan ranije, 17. lipnja, zakazan je i okrugli stol na temu javno-privatnih partnerstava u sektoru obrade otpadnih voda. Više informacija o događaju na poveznici.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti uredu Udruge gradova ili izravno voditelju za vanjsku komunikaciju platforme weThink g. Stefanu Dimitrijeviću na e-mail stefan.dimitrijevic@wethink.eu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija