Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. lipanj. 2014.

Prikupljanje podataka u vezi predmeta u postupku pred Državnim uredom za upravljanje državnom imovinom – podaci, traže se žurno

Ured Udruge gradova nastavlja s prikupljanjem podataka u vezi broja i procijenjene financijske vrijednosti predmeta iz pojedinih gradova koji su u postupku pred Državnim uredom za upravljanje državnom imovinom te poziva sve gradove koji podatke još uvijek nisu dostavili da to žurno učine.

Ured Udruge gradova uoči tematske sjednice Skupštine Udruge koja je održana 14. svibnja prikupljao je od gradova – članova Udruge određene podatke koji su se odnosili na predmete u postupku pred Državnim uredom za upravljanje državnom imovinom. Budući je tek nešto više od 20 gradova dostavilo tražene podatke, molimo sve koji se još uvijek nisu očitovali da žurno dostave odgovore na sljedeća pitanja:

1.       Koliko predmeta Vaš grad ima u postupku pred DUUDI-jem?

2.       Koja su tri „najjača, udarna i najatraktivnija predmeta“?

3.       Kolika je njihova financijska vrijednost, drugim riječima koja sredstva stoje „blokirana“ radi nepostupanja i nerješavanja od strane DUUDI-ja?

Molimo Vas da Vaši odgovori budu kratki, koncizni i konkretni te upućeni na nives@udruga-gradova.hr

Napominjemo da nije potrebno slati popratnu dokumentaciju, odluke, presude i slične dokumente.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija