Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. studeni. 2019.

Prikupljanje podataka za programe zelene infrastrukture i kružnog gospodarenja prostorom – produžen rok

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja u suradnji s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu priprema Program razvoja zelene infrastrukture u urbanim područjima za razdoblje 2021. do 2030. i Program razvoja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama za razdoblje 2021. do 2030. Pozivaju se gradovi na dostavu podataka iz svog djelokruga.

Priprema oba Programa iziskuje relevantne podatke o stanju zelene infrastrukture na lokalnoj razini te podatke o urbanim prostorima ili zgradama koje su pogodne za primjenu kružnog gospodarenja, stoga se pozivaju gradovi na popunjavanje upitnika koji je dostupan na ovoj poveznici.

Upitnik ima 20 kratkih pitanja, a njihovi odgovori će se smatrati inicijalnima, a ne službenim podacima JLS. Unatoč tome, podaci koji će biti prikupljeni u okviru anketnog ispitivanje bit će vrlo korisni u usmjeravanju subjekata odgovornih za izradu prvih verzija predmetnih programa.

Za dodatne upite vezane za popunjavanje Upitnika molimo da se obratite Ani Sopini na e-mail: asopina@arhitekt.hr (razvoj zelene infrastrukture u urbanim područjima) i Lei Pelivan na e-mail: lpelivan@arhitekt.hr (kružno gospodarenje prostorom i zgradama).

Anketu je potrebno popuniti najkasnije do 2. prosinca 2019. godine.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija