Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. studeni. 2019.

Prikupljanje podataka za programe zelene infrastrukture i kružnog gospodarenja prostorom

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja u suradnji s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu priprema Program razvoja zelene infrastrukture u urbanim područjima za razdoblje 2021. do 2030. i Program razvoja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama za razdoblje 2021. do 2030. Pozivaju se gradovi na dostavu podataka iz svog djelokruga.

Priprema oba Programa iziskuje relevantne podatke o stanju zelene infrastrukture na lokalnoj razini te podatke o urbanim prostorima ili zgradama koje su pogodne za primjenu kružnog gospodarenja, stoga se pozivaju gradovi na popunjavanje upitnika koji je dostupan na ovoj poveznici.

Upitnik ima 20 kratkih pitanja, a njihovi odgovori će se smatrati inicijalnima, a ne službenim podacima JLS. Unatoč tome, podaci koji će biti prikupljeni u okviru anketnog ispitivanje bit će vrlo korisni u usmjeravanju subjekata odgovornih za izradu prvih verzija predmetnih programa.

Anketu je potrebno popuniti najkasnije do 22. studenog 2019. godine.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija