Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. studeni. 2011.

Priručnik za vođenje podataka o otpadu

Zakonom o otpadu, Pravilnikom o registru onečišćavanja okoliša i Pravilnikom o gospodarenju otpadom, propisane su obveze pravnih subjekata koji proizvode ili gospodare otpadom, koji o tome moraju voditi podatke te ih dostavljati nadležnim tijelima.

Kako bi se obveznicima olakšalo razumijevanje propisa i ispunjavanje obveza sukladno tim propisima Agencija za zaštitu okoliša pripremila je Priručnik za vođenje podataka o otpadu, koji možete pronaći ovdje.

Ujedno, pogledajte više informacija o NALAS-ovom Informacijskom sustavu za upravljanje otpadom na stranicama Udruge općina koja je pripremila hrvatsku inačicu.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija