Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. lipanj. 2021.

Projekt “Primjena koncepta kružnoga gospodarstva u gospodarenju otpadom u Hrvatskoj” – UPITNIK!

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Svjetska banka u Hrvatskoj žele čuti vaše mišljenje, a takva se prilika ne propušta.

U sklopu projekta Primjena koncepta kružnoga gospodarstva u gospodarenju otpadom u Hrvatskoj https://www.worldbank.org/hr/country/croatia/brief/croatia-circular-economy-approaches-in-solid-waste-management Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ured Svjetske banke u Hrvatskoj, žele steći uvid u mišljenja relevantnih dionika o različitim aspektima problema gospodarenja otpadom u Hrvatskoj, uključujući transparentnost pristupa informacijama, razumijevanje načela kružnoga gospodarstva vezanih za gospodarenje otpadom, jačanje suradnje i komunikacije među dionicima, potrebe za stručnim usavršavanjem, preporuke, i sl.

Ljubazno vas molimo da ispunite:

A) Upitnik za dionike iz lokalne samouprave:

https://www.surveymonkey.com/r/VWB7KMG

ILI

B) Upitnik za potrošače (građani i poslovni subjekti:

https://www.surveymonkey.com/r/YK9YBG6

Rok za ispunjavanje je 25. lipnja 2021.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija