15. lipanj. 2021.

Projekt “Primjena koncepta kružnoga gospodarstva u gospodarenju otpadom u Hrvatskoj” – UPITNIK!

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Svjetska banka u Hrvatskoj žele čuti vaše mišljenje, a takva se prilika ne propušta.

U sklopu projekta Primjena koncepta kružnoga gospodarstva u gospodarenju otpadom u Hrvatskoj https://www.worldbank.org/hr/country/croatia/brief/croatia-circular-economy-approaches-in-solid-waste-management Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Ured Svjetske banke u Hrvatskoj, žele steći uvid u mišljenja relevantnih dionika o različitim aspektima problema gospodarenja otpadom u Hrvatskoj, uključujući transparentnost pristupa informacijama, razumijevanje načela kružnoga gospodarstva vezanih za gospodarenje otpadom, jačanje suradnje i komunikacije među dionicima, potrebe za stručnim usavršavanjem, preporuke, i sl.

Ljubazno vas molimo da ispunite:

A) Upitnik za dionike iz lokalne samouprave:

ILI

B) Upitnik za potrošače (građani i poslovni subjekti:

Rok za ispunjavanje je 25. lipnja 2021.