Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. svibanj. 2022.

Provjerite podatke o prikupljenom komunalnom otpadu

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja na svojim mrežnim stranicama objavilo je privremene podatke o komunalnom otpadu sakupljenom u okviru javne usluge za 2021. po jedinicama lokalne samouprave.

Objavljeni su podaci o:

– masi sakupljenog miješanog komunalnog otpada koja prekoračuje graničnu količinu miješanog komunalnog otpada zasebno za svaku JLS, za potrebe izračuna poticajne naknade,
– odvojeno sakupljenom komunalnom otpadu u okviru javne usluge za frakcije: papir, plastika, staklo, metal, biootpad i glomazni otpad i
– stopama odvojenog sakupljanja komunalnog otpada u okviru javne usluge.

Podatke možete provjeriti na sljedećoj poveznici:
privremeni podaci za provjeru

Ministarstvo skreće pozornost da su gore navedeni podaci objavljeni s ciljem provjere podataka te molim da provjerite njihovu ispravnost.

Ukoliko uočite nesukladnost u objavljenim podacima za svoj grad, molimo vas pokrenete odgovarajući postupak za ispravke podataka putem nadležnog tijela u županiji.

Molimo vas da postupak ispravljanja podataka bude dovršen najkasnije do ponedjeljka, 23. svibnja 2022. godine. Ispravci nakon navedenog datuma više neće se uzimati u obzir kod obrade podataka i izrade Izvješća o komunalnom otpadu.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija