Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. listopad. 2014.

Provjerite pokazatelje vašeg Grada

U sklopu istraživanja transparentnosti jedinica lokalne samouprave (LOTUS3) pozivamo vas da do 14.10.2014. provjerite podatke unesene u bazu podataka temeljem kojih se računa indeks transparentnosti.

Na kraju ovog članka naći ćete link za prikaz u bazu unesenih podataka istraživanja transparentnosti i odgovornosti jedinica lokalne i regionalne vlasti u Hrvatskoj – LOTUS 2014.

Ovaj prikaz služi samo u svrhu provjere podataka unesenih u bazu. Naime, iako smo se maksimalno trudili vjerodostojno unijeti podatke o svakoj od jedinica lokalne i regionalne samouprave, moguće je da smo, s obzirom na broj jedinica i njihovih službenih internetskih stranica, na nekim indikatorima napravili previde.

Ovaj preliminarni prikaz bit će dostupan do utorka 14.10.2014. u 17.00, do kada ćemo primati i ispravke na adrese lotus2014@gong.hr i duje@gong.hr. Ujedno koristimo priliku da zahvalimo svim gradovima, općinama i županijama koji su se odazvali istraživanju, uz napomenu da naknadna dostava ispunjenih upitnika nije moguća.

Konačni rezultati istraživanja bit će predstavljeni sredinom studenog 2014., o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti. Tom prilikom bit će predstavljena i javno dostupna baza podataka u kojoj će biti moguće usporediti rezultate istraživanja provedenog 2009., 2012. te ove, 2014. godine.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija