Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

11. svibanj. 2015.

Prva obuka Škole za dobro upravljanje i participativni razvoj (2015.-2016.)

U Ivanić-Gradu je 7. i 8. svibnja održana dvodnevna obuka u okviru projekta “Edukacijom, podrškom i promocijom do dobrog upravljanja na lokalnoj razini”, a koju je organizirala udruga Odraz uz pomoć projektnih partnera Udruge gradova u RH, udruge ZvoniMir te lokalne akcijske grupe Zrinska gora – Turopolje.

Obuka je okupila 30 sudionika iz jedinica lokalne samouprave (gradovi Zagreb, Velika Gorica, Knin, Drniš, Šibenik, Kutina, Popovača, Vodice, Sisak i Petrinja), organizacija civilnog društva te privatnih poduzeća s ciljem upoznavanja s osnovnim pojmovima, vrijednostima i konceptima održivog razvoja. Pored toga predstavljene su uloge tri sektora u postizanju održivog razvoja i dobrog upravljanja.

Uz aktivni angažman prisutnih sudionika prva je radionica protekla u dobroj i radnoj atmosferi, a dogovoreno je i vrijeme druge radionice koja će se održati krajem rujna u Šibensko-kninskoj županiji i koja će biti posvećena participativnom planiranju lokalnog razvoja te sudjelovanju javnosti u odlučivanju.

Više o samome projektu.

EPP1

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija