Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. siječanj. 2022.

Prva sjednica Radne skupine za odnose s javnošću

U uredu Udruge gradova održana je prva, konstituirajuća sjednica Radne skupine za odnose s javnošću.

Nakon upoznavanja kolegica i kolega, za voditeljicu Radne skupine izabrana je Dijana Marković – savjetnica za odnose s javnošću i protokol iz Križevaca, a za zamjenicu voditeljice Marina Mihovilović Pajkin, pomoćnica pročelnika iz Odsjeka za informiranje i odnose s građanstvom, Ureda gradonačelnika Grada Zadra. Izabranim kolegicama čestitamo na izboru!

Uz načelnu raspravu o problematici odnosa s javnošću u gradovima, raspravljalo se i o sljedećim koracima i aktivnostima koje će se odvijati u okviru Radne skupine. Također, kao vrlo bitno i vrlo korisno, razmijenjene su dobre prakse pojedinih gradova.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija