Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. ožujak. 2015.

Prvi sastanak Partnerskog tima projekta “Edukacijom, podrškom i promocijom do boljeg upravljanja na lokalnoj razini”

U zagrebačkom uredu udruge ODRAZ, u ponedjeljak 23.2. održan je prvi sastanak projektnih partnera s ciljem međusobnog upoznavanja i dogovora oko narednih aktivnosti.

Na početku sastanka voditeljica projekta Lidija Pavić-Rogošić ukratko je predstavila sve partnere, nakon čega su predstavnici organizacija koje sudjeluju u projektu ukratko predstavili sebe i svoje organizacije; od nositelja projekta udruge ODRAZ do partnera – Udruge gradova u RH, udruge ZvoniMir iz Knina i LAG Četiri rijeke iz Siska. Na sastanku je sudjelovao i predsjednik LAG-a Zrinska Gora-Turopolje, s obzirom na to da je najavljeno da će se LAG Četiri rijeke zbog novih propisa o lokalnim akcijskim grupama, uskoro pripojiti tom LAG-u. Proces je u tijeku i čim se dobije rješenje,  SAFU i Ured za udruge bit će informirani o promjeni naziva partnera. Tim spajanjem se širi područje djelovanja projekta, što nosi novu dodanu vrijednost.

Dodatno su definirane uloge projektnih partnera: ODRAZ, LAG i ZvoniMir će na zemljopisnom području svog djelovanja animirati organizacije civilnog društva, lokalnu samoupravu i druge javne institucije, uključujući mjesne odbore, vijeća mladih i sl. te poslovni sektor za prijavljivanje na edukacijske aktivnosti; a Udruga gradova će dodatno informirati JLS o projektu i ohrabriti ih na sudjelovanje.

Prva od pet planiranih radionica Modularnog treninga bit će održana 7. i 8. svibnja 2015. u Sisku, druga krajem kolovoza ili početkom rujna na području Šibensko-kninske županije te treća (i zadnja u prvoj godini projekta) u studenom u Zagrebu.

Projekt financira EU u okviru programa IPA 2011 – Jačanje podrške OCD-a u povećanju transparentnosti i dobrog upravljanja u hrvatskoj javnoj upravi.

 

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija