Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

08. svibanj. 2019.

Radionica “Komunalni redari, doprinos, naknada, prostorno uređenje i gradnja”

Town Sight j.d.o.o. i TS seminari pozivaju vas na radionicu pod nazivom “Komunalni redari, doprinos, naknada, prostorno uređenje i gradnja”, koja će se održati 20. svibnja, s početkom u 9:30 sati, u prostorima Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu (Ilica 49).

Teme koje će biti obrađene na radionici su sljedeće:

  • Postupanje komunalnog redarstva
  • Komunalna naknada i komunalni doprinos
  • Aktualnosti u obvezama i pravima JLS-a prema odredbama novela
  • Zakona o prostornom uređenju i Zakona o gradnji

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, ogledne primjere, pročišćene tekstove Zakona, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije tri dana prije održavanja radionice.

Program možete pronaći OVDJE, a prijavnicu OVDJE.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija