Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. rujan. 2015.

Radni tekstovi Statuta i Poslovnika Udruge gradova u javnoj raspravi članstva

Nacrti prijedloga Statuta i Poslovnika Skupštine Udruge gradova na raspolaganju su članstvu Udruge, sve sa ciljem prikupljanja konkretnih primjedaba i prijedloga, u konačnici, i boljih akata.

Nacrti / radni tekstovi već su raspravljeni od strane Radne skupine za sustav lokalne samouprave i većina pristiglih primjedaba uvrštena je u budući Statut, odnosno budući Poslovnik Skupštine.

Zahvaljujemo svim članovima Radne skupine koji su odvojili vrijeme i poslali nam svoja očitovanja.

O novim će aktima raspravljati Uže Predsjedništvo i Predsjedništvo Udruge na prvim sljedećim sjednicama te će akti, po utvrđivanju njihovih prijedloga, biti upućeni Skupštini na usvajanje.

Sjednica Skupštine Udruge planirana je za 20. studenoga 2015. godine.

STATUT UDRUGE GRADOVA – 09.08.15.

POSLOVNIK 09.08.15.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija