Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. studeni. 2020.

RAFF Cinema Road Show

Ekipa Rab Film Festivala na čelu s direktorom festivala, Robertom Tomićem Zuberom, uz podršku Udruge gradova, ima u planu organizirati Cinema Road Show – putujuće drive-in kino uz prateće sadržaje tijekom sljedeće godine.

Više detalja o samom događanju možete pronaći u dopisu koji se nalazi OVDJE.

Online prezentacija projekta održat će se u petak, 20. studenog 2020. u 11 sati na platformi Hangouts Meet. Prezentaciju projekta održat će Robert Tomić Zuber, a tehničku podršku osigurava Udruga gradova. Sve upute i link za prezentaciju objavit ćemo tijekom sljedećeg tjedna.

Molimo da se za sudjelovanje prijavite na maja@udruga-gradova.hr.

Pozivamo vas da se svakako odazovete prezentaciji. Projekcija filma kao i svi prateći događaji održavaju se u cijelosti u skladu s epidemiološkim mjerama, a u vrijeme kad je sve stavljeno na čekanje, malo kulture i zabave u sigurnim uvjetima sigurno je nešto što će nam svima dobro doći.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija