Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. lipanj. 2012.

Raspisan natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij – Javna uprava

Natječaj se odnosi na sljedeću akademsku godinu 2012/2013, a pravo upisa na specijalistički studij imaju magistri prava (diplomirani pravnici) i magistri politologije (diplomirani politolozi) s prosjekom ocjena diplomskog studija većim od 3,5.

Pravo upisa također ostvaruju i ostali pristupnici s prosjekom ocjena diplomskog sveučilišnog studija većim od 3,5 koji su završili druge studije no uz dodatnu obavezu pohađanja razlikovnog semestra i polaganja razlikovnih ispita. Rok za prijavu je do 31. prosinca, a više informacija možete pronaći ovdje.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija